Апликација за производ

Единечна шпорет за домаќинство

Единечна шпорет за домаќинство

Едно индукцискиот шпорет за брзо загревање е побрз од стандардниот електричен горилник, во споредба со традиционалниот индукциски шпорет, тој има ефект на поголема спроводливост на топлина, што ги задоволува вашите различни потреби за готвење, како што се готвење на пареа, варење, пржено, пржење, бавно динстање.

ИСТРАЖУВА
Двоен шпорет за домаќинство

Двоен шпорет за домаќинство

Професионалниот дигитален пулт е опремен со 2 независни грејни зони и е независно контролиран од два системи.Можете да изберете двојна индукција или да се мешате со индукциски и керамички делови.Мешан модел кој ви овозможува да се подготвите за функции за супа, каша, варење, пареа, врело тенџере и вриење.Гответе две јадења во исто време, со што значително ќе заштедите време за готвење!

ИСТРАЖУВА
Мулти шпорет за домаќинство

Мулти шпорет за домаќинство

Овие 3 или 4 различни горилници ги задоволуваат вашите потреби. Овие електрични површини за готвење се слободно прилагодливи за да одговараат на вашите потреби за готвење.Индукциски шпорет со голема моќност.Вградената електрична плоча за готвење со мазен врв може да работи со садови од нерѓосувачки челик и леано железо, што го прави совршен придружник за готвење за вас.

ИСТРАЖУВА
Комерцијален шпорет

Комерцијален шпорет

Комерцијалниот кујнски пламеник има надворешно тело водоотпорно и избегнува истекување на струја.Вентилаторите со голема брзина и моќните системи за вшмукување и издувни гасови можат брзо да го изладат индукцискиот пламеник на масата.Комерцијалниот индукциски шпорет може да ужива четири безбедносни заштити, вклучувајќи автоматско исклучување доколку не работи во рок од 2 часа, заштита од висок и низок напон, интелигентен аларм за откривање тава и заштита од прегревање.

ИСТРАЖУВА
Ранг Аспиратор

Ранг Аспиратор

Овие аспиратори со издувен вентилатор со 3 брзини / 2 брзини обезбедуваат вшмукување воздух до 600CFM за испарувањата од готвењето, лесно ги отстрануваат мирисите и непријатните мириси за чиста кујна, додека ја одржуваат бучавата ниска.Лесен е за употреба и чистење.

ИСТРАЖУВА

За нас

Стела

Основана во 1983 година во Тајван, е високотехнолошка компанија специјализирана за развој, производство и продажба на електромагнетни апарати за домаќинство.Компанијата главно произведува индукциски шпорет и керамички шпорет, индукциски и керамички шпорет комбинирана печка.

Електромагнетна

Серија на производи